Skip to main content

De veiligheid van uw eigen medewerkers en gegevens, alsmede de veiligheid van gegevens van uw relaties gold lang als vanzelfsprekend. Helaas wordt de wereld geconfronteerd met toenemende druk vanuit de criminaliteit. Soms door criminele bendes, dan weer door staten geïnitieerd. De organisaties die actief zijn op het gebied van cyber criminaliteit zijn verbazend goed gefinancierd en met de modernste technologieën uitgerust. De schade die wordt aangebracht via eenvoudige phishing mails en via geavanceerde hacks is steeds groter.

Connectforce heeft een eigen cyber security praktijk opgebouwd, die doorbraken biedt op het gebied van veiligheid, alsmede diensten waarmee organisaties zich totaal kunnen beveiligen.

Binnenkort meer hierover op onze site.

Close Menu

Connectforce

Walstraat 135
7411 GL  Deventer
The Netherlands

T: +31 (0)570 530 392
E: info@connectforce.nl