Connectforce is gevestigd in de prachtige historische Hanzestad Deventer. Daarom gebruiken we een paar foto’s van Deventer als achtergrond voor deze pagina. Hier ziet u de Lebuïnuskerk, genomen van de andere kant van de IJssel.

Al meer dan 10 jaar zijn wij de Nederlandse vertegenwoordiger van Scheer PAS, voorheen E2E Technologies Ltd. te Basel.

Bij Connectforce hebben wij ervaren, dat Scheer PAS uniek is in de combinatie van stabiliteit en veranderbaarheid. Het is geboren uit de geesten van de creatief technische top van UBS, de grootste bank van Zwitserland. Het is verder ontwikkeld en vervolmaakt door IT topmensen uit Duitsland, onder leiding van prof. Scheer, bekend van Aris. Alles gevoed door ervaring met vele verschillende soorten klanten uit de hele wereld.

Nu customer experience steeds meer van levensbelang wordt voor organisaties, melden zich veel retail en e-commerce klanten. Zij waarderen de betrouwbaarheid en de snelle en goede veranderbaarheid die Scheer PAS biedt, die het bestaande samen met het nieuwe tot optimale resultaten laat komen.

U vindt ons op steenworp afstand van de Lebuïnuskerk, in één van de mooiste middeleeuwse straatjes van Deventer, de Walstraat.

Het oude centrum van Deventer is verbazend mooi en intact gebleven. U ziet hier het interieur van de Lebuïnuskerk, die zeer markant is voor de sky line van Deventer. De kerk is in gebruik als Godshuis, en ook worden er veel tentoonstellingen en activiteiten gehouden in deze prachtige kerk.

Meer naar het oosten van de oude stad, in het Bergkwartier, ligt de Walstraat. Connectforce is hier gevestigd in een klein middeleeuws pand. De voorgevel is helaas ooit vervangen, maar de achtergevel is nog intact. Ook in het interieur is nog een oude nis zichtbaar, voor verering.

U bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie en een kennismaking.

Connectforce
Walstraat 135
7411 GL  Deventer
Tel: +31 (0)570 530 392
Email: info@connectforce.nl
KvK: 52015335

Connectforce is een handelsnaam van E2E Netherlands BV.