Skip to main content

Al meer dan 10 jaar zijn wij de Nederlandse vertegenwoordiger van E2E Technologies Ltd. te Basel, sinds enkele jaren van Scheer PAS, uniek in betrouwbaarheid en veranderbaarheid. Het is geboren uit de creatieve en technische top van UBS, de grootste bank van Zwitserland. Verder ontwikkeld en vervolmaakt door IT topmensen uit Duitsland, onder leiding van prof. Scheer, bekend van Aris. Aangevuld met ervaring van vele klanten uit de hele wereld. Nu customer experience steeds meer van levensbelang wordt, begroeten wij vele retail en e-commerce klanten.

[split_line_heading animation_type=”default” max_width=”900″]

U vindt ons op steenworp afstand van de Lebuïnuskerk, in één van de mooiste middeleeuwse straatjes van Deventer, de Walstraat.

[/split_line_heading]

Het oude centrum van Deventer is verbazend mooi en intact gebleven. U ziet hier het interieur van de Lebuïnuskerk, die zeer markant is voor de sky line van Deventer. De kerk is in gebruik als Godshuis, en ook worden er veel tentoonstellingen en activiteiten gehouden in deze prachtige kerk.

Meer naar het oosten van de oude stad, in het Bergkwartier, ligt de Walstraat. Connectforce is hier gevestigd in een klein middeleeuws pand. De voorgevel is helaas ooit vervangen, maar de achtergevel is nog intact. Ook in het interieur is nog een oude nis zichtbaar, voor verering.

U bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie en een kennismaking.

Connectforce
Walstraat 135
7411 GL  Deventer
Tel: +31 (0)570 530 392
Email: info@connectforce.nl
KvK: 52015335

Connectforce is een handelsnaam van E2E Netherlands BV.

[image_with_animation image_url=”6197″ animation=”None” hover_animation=”none” alignment=”center” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”lazy-load” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” margin_top=”100″]
Close Menu

Connectforce

Walstraat 135
7411 GL  Deventer
The Netherlands

T: +31 (0)570 530 392
E: info@connectforce.nl