Partners: verbinding

Rotterdam staat symbool voor verbinding als Nederlands thema. De landverhuizers, de emigranten naar Canada en USA, verlieten Nederland via de haven van Rotterdam. Nog steeds is Rotterdam met haar haven belangrijk voor de verbinding met andere continenten en het achterland. Op de foto ziet u de Erasmusbrug, een iconisch beeld voor Rotterdam, ter herinnering aan het thema “Verbinding”.
Foto: Herry Wibisono

Onze partners zijn onmisbaar voor het bieden van hoogwaardige en veilige diensten en producten. In onze partnerschappen streven wij naar lange-termijn relaties gebaseerd op vertrouwen, vooruitstrevendheid waar van toepassing, en wederzijdse betrouwbaarheid.

Connectforce werkt samen met geselecteerde technologie levaranciers, en met een aantal (kleinere) dienstverleners, als een flexibele schil.

Scheer PAS verbindt mensen, processen en IT, voor snelle, veranderbare en betrouwbare digitalisering van processen.

  • Stabiel mede door het gebruik van bestaande structuren
  • Agiel door Low-Code-ondersteunde ontwikkeling van nieuwe applicaties
  • Flexibel door intelligente best-of-breed integratie

Scheer PAS heeft zich inmiddels onderscheiden door de legendarische betrouwbaarheid van organisatie en producten.
Steekwoorden: systeemintegratie, supply-chain integratie, digitalisering van processen, low-code, no-code, high-performance, flexibiliteit, snelheid, project.

Scheer PAS bedient honderden klanten over de hele wereld, in sectoren als banking, insurance, manufacturing, government, retail, e-commerce.
Klanttevredenheid is zeer hoog, alsgevolg van de efficiëntie en effectiviteit van de opgeleverde projecten.
Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren, bijvoorbeeld via de contact pagina op deze site.

Safe IT Factory is gespecialiseerd in het ontzorgen van haar klanten en partners op het gebied van cyber security. Safe IT Factory onderscheidt zich door de vooruitstrevende visie en scherpe keuzes die overeenkomstig gemaakt worden voor producten en diensten. Een bezoek aan hun web site is zeer de moeite waard. Via ons komt u ook makkelijk in contact met Safe IT Factory.

Connectforce en Ordina zijn partners voor de volgende gebieden:

  • high performance teams
  • datagedreven transitie
  • digitale acceleratie
  • business platforms